Met behulp van het eenvoudige offerteformulier hieronder kunt u snel en zonder veel omhaal een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen zullen wij zo snel mogelijk een scherp aanbod naar u toesturen.U kunt ons ook altijd bellen (020 - 624 84 72) of e-mailen (info@walkerlanguage.nl)
Als u uw tekst vrijblijvend naar ons mailt of upload, krijgt u een offerte op maat. Uiteraard behandelen wij uw tekst strikt vertrouwelijk.
Upload bestand


Woorden laten werken

Walker Language Consultancy laat uw woorden werken, in welke taal dan ook. Sinds 1990 zijn we partner in vertalingen van een groot aantal internationale opdrachtgevers. Van toonaangevende beursgenoteerde bedrijven en financiële instellingen tot de top van de Nederlandse reclamewereld en cultuursector. Ook het midden- en kleinbedrijf doet regelmatig een beroep op onze diensten.

 

Specialist in transcreatie

Effectief vertalen vergt diepgaande kennis van de culturele en taalkundige context. Kleine nuances kunnen een groot verschil maken. Transcreatie is de onderscheidende kracht van Walker Language Consultancy. Wij leggen de essentie van uw boodschap bloot en creëren een anderstalige tekst met dezelfde zeggingskracht en gevoelswaarde. Zo communiceert u met impact, wereldwijd.

 

Diensten

Vertalingen

Walker Language Consultancy vertaalt in en uit alle West- en Oost-Europese en Scandinavische talen. Onze expertise strekt zich uit van financiële, juridische tot creatieve vertalingen. We hebben ruime ervaring met zakelijke teksten als jaarverslagen, presentaties en persberichten. Reclamebureaus helpen wij onder meer met advertenties, pay-offs, pitches en scripts. Uw deadline is leidend: bij spoed ligt de vertaling nog dezelfde dag op uw bureau.

 

Redactie en correctie

In een redactie- of correctieronde tilt Walker Language Consultancy de vertaling van een niet-native speaker naar een hoger niveau. Wij redigeren uw bestaande, anderstalige tekst intensief op spelling, grammatica, stijl en tone-of-voice. Wilt u alleen een laatste proefdrukcontrole? Ook dat kan. Regelmatig stelt Walker Language Consultancy volledige stijlgidsen en schrijfwijzers voor opdrachtgevers op.

 

Multilingual press coverage service

 

De press coverage service van Walker Language Consultancy biedt uw organisatie strategische meerwaarde. Op de ochtend van verschijning maken wij een Engelse samenvatting van de voor u belangrijke internationale krantenartikelen. Met dit dagelijkse overzicht weet u precies wat media over u schrijven, en kunt u gerichter communicatie- en reputatiemanagement voeren. Indien gewenst vertalen we deze berichten nog dezelfde dag. 

 

Kwaliteit

Excellente vertalers 
De vertalers van Walker Language Consultancy zijn native speakers van de doeltaal.

Iedere vertaler is gespecialiseerd, bijvoorbeeld in juridische terminologie, marketing en reclame of financiële communicatie.

Walker Language Consultancy werkt uitsluitend met professionele, ervaren vertalers van het hoogste niveau.

 

Kennis van zaken

Wij verstaan ons vak, maar ook het uwe. Walker Language Consultancy verdiept zich grondig in de identiteit, achtergrond en belangen van opdrachtgevers. Onze vertalers denken verder dan tekst alleen. Ze zijn goed vertrouwd met de sector en met de terminologie. Zo presenteert u zich internationaal professioneel en eenduidig.

 

Snelle service

Het internationale bedrijfsleven kent geen kantooruren. Bij Walker Language Consultancy begrijpen we dat uw werk ook na vijf uur 's middags doorgaat. Zelfs als de tijd dringt vinden we een oplossing voor uw communicatievraagstuk. Daarbij doen wij nooit concessies aan de kwaliteit. 

Werkwijze

Heldere offerte en planning

Zowel voor omvangrijke projecten als kortdurende opdrachten beschikt Walker Language Consultancy over ruime expertise en capaciteit. U ontvangt snel na uw aanvraag een gespecificeerde offerte en heldere planning.

 

Gestroomlijnd proces

Wij weten precies waarin onze vertalers zich onderscheiden. Zo kunnen we uw opdracht koppelen aan de meest geschikte specialist. Bij terugkerende opdrachten zet Walker Language Consultancy hetzelfde vaste vertaalteam in. Van de offerteaanvraag tot de afronding van de opdracht is de vertaalcoördinator uw vaste aanspreekpunt.

 

Optimaal eindresultaat

Bij iedere vertaling is standaard een extra correctieronde inbegrepen. Een ervaren corrector controleert de tekst en bewaakt de stijl, tone-of-voice en terminologie. De vertaler en corrector voeren intensief overleg en werken samen aan een eindproduct dat klaar is voor publicatie. Walker Language Consultancy zorgt voor klantgebonden terminologiebeheer. Daarmee garanderen wij consistentie in al uw communicatie-uitingen.

Contact

Wilt u kennismaken of een offerte aanvragen?

Dat kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave of afspraak.

Uiteraard behandelen we al uw teksten strikt vertrouwelijk. 

Walker Language Consultancy BV
Herengracht 456
1017 CA Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 624 84 72
E-mail info@walkerlanguage.nl

Toon op kaart

© Walker Language Consultancy 2014 | Disclaimer